“Büyüyorum, Gelişiyorum ve Bedenimi Tanıyorum” Semineri

Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı ile işbirliği yaparak her yıl gerçekleştirdiğimiz “Büyüyorum, Gelişiyorum ve Bedenimi Tanıyorum’’ semineri, bu yıl da 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak 4-5-6 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Her sınıf seviyesinde farklı bir içerikle, konusunda uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen seminerlerde öğrenciler eğitmenler tarafından yaptırılan çalışmalara katıldılar ve merak ettikleri soruları sordular.

‘Ergenlik dönemi ne demek?’, ‘Bu dönemde ne gibi değişiklikler yaşarız?’, ‘Bu süreci sağlıklı ve bilinçli geçirmek için neler yapabiliriz?’ gibi başlıklarda öğrenciler bilgi sahibi oldular.