10. ULUSAL TEMA ŞENLİĞİ

10. ULUSAL TEMA ŞENLİĞİ ÖZEL MARMARA ORTAOKULU’NUN EV SAHİPLİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİ

4 Mart 2019 Pazartesi günü Özel Marmara Eğitim Kurumları Hasan Ali Yücel Salonunda 10. Ulusal TEMA Şenliği kutlandı. Şenliğin başlangıcında 4.sınıflardan oluşan okul korosu TEMA, Haydi Şarkı Söyle ve Küçük Çevreciler isimli şarkılarını seslendirerek günün anlam ve önemini vurguladılar. TEMA Vakfı ile birlikte yapılan projelere değinen Özel Marmara Ortaokulu Fen Bilimleri Zümre Başkanı Çiğdem Anar Aykaç’ın konuşmasının ardından Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Yasemin Yılmaz konuşmasını gerçekleştirdi. TEMA Vakfı’nın Maltepe’de kuruluşunun 10.yılı olduğu TEMA Maltepe Bölge Sorumlusu Fatma Vurgun tarafından belirtildikten sonra plaket töreni gerçekleştirildi. Şenliğin devamında Özel Marmara Anaokulu, Özel Tekden Anaokulu, 50. Yıl Besim Kadırgan İlkokulu, Ahmet Rasim İlkokulu, ECA Elginkan İlkokulu, Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu, İsmet İnönü İlkokulu, Özel Marmara İlkokulu, Özel Tekden İlkokulu, Tepe İnşaat İlkokulu, Vasfi Rıza Zobu İlkokulu, Özel Marmara Ortaokulu çevre mesajları içeren gösterilerini gerçekleştirdiler. Ulusal TEMA Şenliğine katılan okullara sertifikalarının verilmesi ile program sona erdi.

Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Maltepe Belediyesi ve Tema Vakfı’ndan gelen konuklarımıza teşekkür ederiz.