26. GELENEKSEL MARMARA KİTAP KURDU FUARI SONA ERDİ

Bu yıl, 18 - 22 Aralık tarihleri arasında 26. kez düzenlenen Geleneksel Marmara Kitap Kurdu Fuarı, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Çok sayıda yayınevinin katıldığı fuarda öğrencilerimizi okudukları kitapların yazarlarıyla buluşturmak amacıyla her sınıf düzeyinde söyleşiler ve imza etkinlikleri gerçekleştirildi.

18 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen açılış töreniyle kapılarını açan fuarın bu yılki onur konuğu Ioanna Kuçuradi’ydi. Fuar boyunca birinci sınıftan on ikinci sınıfa kadar her sınıf düzeyinde gerçekleştirilen söyleşiler ve imza etkinlikleri kapsamında pek çok değerli yazar ağırlanarak, öğrencilerimizin okudukları kitapların yazarlarıyla tanışmalarına ve sohbet etmelerine imkân tanınmış oldu.

  Fuar boyunca düzenlenen imza etkinlikleri kapsamında, Ioanna Kuçuradi, 8. sınıf ve lise öğrencileriyle; Murat Batmankaya, hazırlık ve 9. sınıf öğrencileriyle; Aydın Arif, 7. sınıf öğrencileriyle; Emre Şimşek, 2. sınıf öğrencileriyle; Aydın Ilgaz, lise öğrencileriyle; Eda Albayrak, 3. sınıf öğrencileriyle; Arife Kalender, 8. sınıf ve lise öğrencileriyle; Zeynep Erdal, 5. sınıf öğrencileriyle; Rıfat Batur,  4. sınıf öğrencileriyle;  Defne Ongun, 1. sınıf öğrencileriyle;  Süleyman Bulut, 6. sınıf öğrencileriyle söyleşi yaparak kitaplarını imzaladılar.  

    Kitapla iç içe bir hafta geçiren öğrencilerimiz, yeni yıl öncesinde kendileri ve sevdikleri için kitap satın alma fırsatını da yakalamış oldular.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.