5-6-7. Sınıf Drama Kulübü Öğrencileri “Geleceğe Varmadan” Adlı Oyunu Sahnelediler

Özel Marmara Ortaokulu 5–6–7. sınıf drama kulübü öğrencileri 27 Mart 2018 Salı günü drama öğretmenleriyle birlikte yazdıkları “Geleceğe Varmadan” adlı oyunu sahnelediler. Teknolojik gelişmelerin sağladığı olanakların sonuna kadar kullanıldığı bir ortamda insanların gittikçe yalnızlaşmalarını, insani özelliklerini kaybetmelerini anlatan oyunda kendilerinden bir parça bulan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz, keyifli dakikalar geçirdiler.

Tiyatro oyununda rol alan öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan onlara rehberlik eden öğretmenlerini ise harcadıkları emekten dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.