5 ve 6. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ BİLGE KUNDUZ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Özel Marmara Ortaokulu 5. ve 6.sınıf öğrencileri 5-9 Kasım tarihleri arasında Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve Bilgi-İşlemsel Düşünme Etkinliğine katıldılar. Bu etkinlikte öğrencilerimiz, bilgisayar bilimini ve bilgi işlemsel düşünmeyi öğrenerek    bu konudaki farkındalıklarını artırmış oldular.

Bilgisayar laboratuvarında online olarak katıldıkları bu etkinlikte öğrencilerimiz, derinlemesine  düşünme süreçlerini gözden geçirmiş, enformatik konusu ile ilgili yeteneklerini test etmiş ve problemlere farklı bir bakış açısı ile çözüm üretmeye çalışmışlardır.

Bugünün çocukları geleceğin liderlerini yaratacak anlayışından yola çıkarak etkinliğe katılan tüm  öğrencilerimize  ve etkinlikte öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.