6.SINIFLAR ARASINDA ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜNÜ ÖZEL MARMARA ORTAOKULU ALDI

Özel Marmara İlkokulu ve Özel Marmara Ortaokulu öğrencileri farklı projeler ile Eyüboğlu Eğitim Kurumlarının düzenlediği XX. Bilim Şenliği ve Proje Yarışması’na katıldı.

Öğrencilerimiz bu yarışmada günlük hayatta karşılaşılan problemlere yenilikçi çözümler geliştirmek amacıyla tasarladıkları projelerini sundular.

6. Sınıf öğrencilerinin projeleri arasından, okulumuz öğrencileri Berna Kalay ve ZeynepFelek “Homeopati ve Sağlık ” projesi ile 3.lük ödülünü aldılar. Diğer katılımcı öğrencilerimiz Özel Marmara İlkokulu’ndan Defne Kurt, Yasemin Oktay, Ela Doğancı, Oğuz Eroğlu; Özel Marmara Ortaokulu’ndan Derin Gürer, Eren Sağ, Defne Turan, Dilay Deniz, Deniz Oal, Esmehan Serra Kandemir, Selin Kılıç ve Selen Büyük’ün de çalışmaları yarışmada oldukça ilgi gördü.

Yarışmada emeği geçen öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.