6. Sınıf Öğrencilerimiz Aytül Akal ile Bir Araya Geldiler

6. Sınıf Öğrencilerimiz Okumakta Oldukları “Süper Gazeteciler” Adlı Kitabın Yazarı Aytül Akal ile Bir Araya Geldiler

27. Geleneksel Marmara Kitap Kurdu Fuarı etkinlikleri kapsamında 20 Aralık Çarşamba günü Yazar Aytül Akal konuğumuzdu. Öğrencilerimizle hayat tecrübelerini paylaşan, yazarlığa nasıl başladığını, yazmanın kendisi için ne ifade ettiğini anlatan Aytül Akal, bir konuda başarılı olmak için önce hedef belirlemek ve başarmayı istemek sonrasında da çok fazla çalışmak ve araştırma yapmak gerektiğini vurguladı. Öğrencilerimize güzel hayat dersleri veren Akal, onların sorularını da yanıtladı. Söyleşinin ardından kitaplarını imzalayan Sayın Aytül Akal’a teşekkür ederiz.