7. Sınıf İspanyolca öğrencileri Cervantes Enstitüsü’nü gezdi.

16 Nisan 2019 Salı günü İstanbul Cervantes Enstitüsü’nü ziyaret eden 7. sınıf öğrencilerimize, Enstitü’deki İspanyol öğretmenler Enstitü’nün tarihçesini, neler yaptıklarını, kültürel etkinliklerini, kütüphanenin işlevini, İspanyolca’nın gelecekteki önemini anlatarak İspanyol kültürünü ve edebiyatını tanıttılar.

Öğrencilerimiz, seviyelerine uygun bir şekilde hazırlanan çeşitli ve eğlenceli etkinliklerle, öğrendikleri ikinci yabancı dili kullanma fırsatını buldular. Don Kişot animasyonundan, Don Kişot ile Sancho Panza’nın yel değirmenleriyle mücadelesini anlatan kısa bir bölüm izlediler ve eğlenceli bir şarkı ile ziyareti tamamladılar.

Geziyi organize eden İspanyolca öğretmenlerimize teşekkür ederiz.