BASIN YAYIN KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ BÜYÜKADA’DAKİ 16. İSTANBUL BİENALİ’NE KATILDI

Özel Marmara Ortaokulu Basın Yayın Kulübü öğrencileri; bu yıl 16. sı düzenlenen İstanbul Bienali kapsamında Büyükada’daki sergi mekânlarını ziyaret etti. “Yedinci Kıta” başlığını taşıyan bienal; günümüzün en dikkat çeken konularından insanlığın sebep olduğu doğal ve kültürel atıklara, antropoloji ve arkeolojinin araçlarıyla bakan sanatsal çalışmalardan oluşmaktadır.

Öğrencilerimiz, tüm gün süren gezi süresince Büyükada’daki üç farklı mekânda sergilenen bu çalışmaları yakından inceleme fırsatı buldu. Gerçekleşen bu gezi kapsamında öğrencilerimiz hem kapsamlı bir şekilde hazırlanan bienale katılmış oldu hem de unutulmaz, verimli bir gün geçirdi.