Bilimle Büyüyorum Etkinliği ve Ortaokul Tanıtım Toplantısı

12 Ocak 2019 Cumartesi günü Özel Marmara Ortaokulu Fen Bilimleri Bölümünün gerçekleştirdiği ‘Bilimle Büyüyorum Etkinliği’ okulumuz laboratuvar katında gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında 4.sınıf öğrencileri, sınıf ve fen bilimleri öğretmenleri eşliğinde velileri ile birlikte laboratuvarlara alındıktan sonra sınıflara ait sunumlar başlatıldı. Sunumun içeriğinde öğrencilerimizin ‘Yerkabuğu ve Dünyamızın Hareketleri’ ünitesi ile ilgili green screen tekniği ile oluşturulan videoları izlendi. Okulumuz Fen Bilimleri Bölümünün hedefleri üzerinde durulduktan sonra kulüp çalışmalarının da yer aldığı sunum izlendi. Ardından da öğrenci-veli etkinliği gerçekleştirildi. Velilerimiz, etkinlikten sonra Hasan Ali Yücel Salonunda okul müdürümüz Yasemin Yılmaz ve rehber öğretmenimiz Candan Kavalcı'nın sunumları ile gerçekleşen ortaokul tanıtım toplantısına katılırken öğrencilerimiz, İsmail Hakkı Tonguç Salonunda etkinliklerine devam ettiler. Eş zamanlı gerçekleşen etkinlik sonrasında velilerimiz ve öğrencilerimiz bilimle dolu keyifli saatler geçirmiş olarak okulumuzdan ayrıldılar. Etkinlikte emeği geçen başta Fen Bilimleri Bölümüne, sınıf öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.