Bugün 10 Kasım, Ata’mızı Anıyoruz

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Devlet Adamı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 80. yıldönümünde saygıyla, sevgiyle ve minnetle anıyoruz.

Özel Marmara Eğitim Kurumları öğrenci, öğretmen ve velilerinin katılımı ile gerçekleşen Atatürk’ü Anma Töreni Vedat Çakırca Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Saatler 09.05’i gösterdiğinde iki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Okul koromuzun ve müzik öğretmenlerimizin günün anlam ve önemini anlatan marş ve şarkıları  seslendirmesinin ardından açılış konuşması gerçekleştirildi. Şiirlerin, dramanın, sunumların   video ve zeybek gösterisinin yer aldığı programda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e duyulan saygı, sevgi ve minnet duygusu derinden hissedildi. Program sonunda okul orkestramız Atatürk’ün sevdiği şarkılarla konukları uğurladılar.  Törene katılan öğrenci ve konuklara bu özel günün anısına Atatürk temalı ayraçlar dağıtıldı.

Törende emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, Marmara ailesi olarak Ata’mızın izinden yürüyeceğimize söz veriyoruz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.