DERGİMİZİN ADI GENÇ DÜŞÜNMEK

Özel Marmara Ortaokulu Basın Yayın Kulübü öğrencileri, yılsonunda yayınlayacakları dergi için bir süredir aradıkları ismi belirlediler. Kulüp öğrencileri, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine dergilerine isim aradıkları duyurusunu yaparak okul kantinine ve rehberlik odasına birer kutu yerleştirdiler.  Belirlenen süre boyunca ortaokul öğrencileri, okul kantininde bulunan kutuya; ilkokul öğrencileri ise rehberlik odasında buluna kutuya düşündükleri ismi yazdıkları kağıtları attılar. Etkinlik saatlerinde öğretmenleri eşliğinde kutuları açan kulüp öğrencilerimiz, yaptıkları oylamayla önerilen isimler arasından yılsonunda çıkarılacak olan derginin ismini belirlediler.

Özel Marmara Ortaokulunun okul dergisi ile ilgili önerilen isimler içinde en çok tercih edilen isim,  “GENÇ DÜŞÜNMEK”  oldu.

“GENÇ DÜŞÜNMEK”  isimli dergimize nice uzun yıllar dileriz.