DOĞA DOSTLARI KULÜBÜ DARICA HAYVANAT BAHÇESİ’NDE

ÖZEL MARMARA ORTAOKULU DOĞA DOSTLARI KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ DARICA HAYVANAT BAHÇESİ’NDE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİLER

Özel Marmara Ortaokulu Fen Bilimleri Bölümü tarafından yürütülen “Doğa Dostlarımız Kulübü”, 14 Aralık Cuma günü Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nı ziyaret ederek çeşitli etkinliklere katıldılar. Öncelikle Darıca Hayvanat Bahçesi eğitmenleri öğrencilerimize bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Dünya Maymunlar Günü olması sebebiyle öğrencilerimiz maymunları beslemek üzere yemek kutuları hazırlayarak maymunlara verdiler. Hayvanat Bahçesinde Samir ve Komada adındaki gergedanları doğal alanlarında gezerek inceleme imkânı buldular. Harika bir günün ardından hayvan sevgisini yüreklerinde hisseden öğrencilerimiz okulumuza döndüler.

Bu verimli ve keyifli etkinlikte katkısı olan öğretmenlerimize ve Darıca Hayvanat Bahçesi eğitmenlerine teşekkür ederiz.