HIZLI OKUMA EĞİTİMİ SEMİNERİ

Özel Marmara Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri, Türkçe öğretmenleri liderliğinde kullanılacak olan Globed Speedy Memo Anlayarak Hızlı Okuma Online Platformu için Speedy Memo Kurucu Ortağı Sayın Mehmet Taşhanlıgil’den eğitim aldılar. 13 Kasım Salı günü ilk ders saatinde Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminer sırasında öğrencilerimize hızlı okuma ile ilgili bilgiler verildi. Seminerin ardından her sınıf, farklı bir ders saatinde Türkçe öğretmenlerinin eşliğinde bilgisayar laboratuvarında Sayın Mehmet Taşhanlıgil’den uygulamalı olarak anlayarak hızlı okuma eğitimi aldı.

Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği eğitim için Sayın Mehmet Taşhanlıgil’e teşekkür ederiz.