İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ ÇEP-TEMA-EKO-OKULLAR SUNUMUNA KATILDILAR

12 Aralık 2017 Salı  günü Hasan Ali Yücel Salonu’nda Tema Vakfı gönüllü öğretmenleri  tarafından ‘Ormanlarımız ve Küresel Isınma’ konulu sunum gerçekleştirildi.

Fen Bilimleri öğretmenlerinin liderliğinde öğrencilerimiz tarafından verilen çevre ile ilgili  mesajların yer aldığı video çalışması ile desteklenen sunum, öğrenciler tarafından ilgi ile izlendi. Üç ayrı bölüm halinde gerçekleştirilen sunumlarda Özel Marmara İlkokulu öğrencileri TEMA kardeş okulu ile beraber sahnede  meşe palamudu dikerek küçük yüreklerine orman sevgisi aşıladılar. Özel Marmara Ortaokulu öğrencileri ise izledikleri interaktif  sunumda ormanlar ve çevre bilinci konuları ile ilgili   bilgilerini arttırdılar.

Sunumda emeği geçen çevre gönüllüsü öğrencilerimize ,öğretmenlerimize ve TEMA Vakfı görevlilerine teşekkür ederiz.