İSTANBUL ÖZEL MARMARA İLKOKULU VE ORTAOKULU FEN BİLİMLERİ, TEKNOLOJİ, MÜHENDİSLİK VE MATEMATİK DERSLERİNE STEM BAKIŞ AÇISIYLA YAKLAŞIYOR

istanbul Özel Marmara İlkokulu 3.sınıflarda ve Özel Marmara Ortaokulu 6.sınıflarda 21.yüzyılın eğitim anlayışından yola çıkarak problem çözme, eleştirel düşünme, yaratıcılık ve sorgulama gibi becerileri geliştirmeye odaklı bir sistem olan Fen Bilimleri, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik derslerine farklı bir bakış açısı getiren STEM etkinliği gerçekleştirilmiştir.

e2 Engineering Genç Mühendisler STEM programı dahilinde öğrencilerimiz özel lego kitleri ile üç boyutlu maketler tasarlamıştır. Maketler tasarlanırken zaman yönetimi üzerinde durulmuştur. Etkinlik bitiminde öğrenciler konu ile bilgilerini güncellemiş ve faydalı bir süreç içinden geçmişlerdir.