JMUN Konferansı

JMUN Konferansı...

Okulumuz Ortaokul öğrencileri 06-08 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul İTÜ Ayazağa Kampüsünde gerçekleşen JMUN konferansına katıldılar.

Birleşmiş Milletlerin simülasyonu olan JMUN konferansında öğrencilerimiz “Combating Terrorism in the 21st Century” konusu adı altında dünya sorunlarını ele alarak, araştırarak ve İngilizce tartışarak çözüm yolları aradılar. Endonezya ve Kuzey Kore ülkelerini temsil ettiler.

Türkiye’nin birçok okulundan gelen öğrencilerin katıldığı konferansa Bodrum Marmara Koleji 7. ve 8. sınıflardan oluşan 18 öğrencimiz katıldı. Katıldıkları bu konferanslar sayesinde öğrencilerimiz topluluk önünde konuşma ve çözüm üretebilme becerilerini sergileyip, öğrendikleri yabancı dili etkin bir şekilde kullanabilme fırsatını yakaladılar.

Okulumuzu başarıyla temsil eden bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.