MARMARA EĞİTİM KURUMLARINDA MEZUNİYET COŞKUSU

Özel Marmara Kolejinin 25. , Özel Marmara Fen Lisesinin 24. ve Özel Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin 20. Mezuniyet Töreni 30 Mayıs 2019 Perşembe günü coşkulu bir törenle gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan tören, Liseler Müdürü Sn. Mehmet ALKAN’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Genel Müdürümüz Sn. Elif ŞİMŞEK okul birincilerine rozetlerini takdim etti. Uluslararası Avrupa Okullar Konseyi ’nin her yıl bir öğrenciye verdiği Uluslararası Anlayış Ödülü, Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Melek ŞİMŞEK tarafından Öğretmenler Kurulu’nun belirlediği öğrencimize verildi. Mezunlar adına okul ikincileri 11. Sınıf öğrencilerine bayrak ve flamalarını teslim ettiler. Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda yoğun veli katılımıyla gerçekleşen tören, Marma Otel havuz başındaki kokteyl parti ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 2019 Mezunlarının ve yöneticilerinin mezuniyet pastasını kesmesi ile tören sona erdi. Öğrencilerimize ilerleyen yaşamlarında başarılar diler, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.