MARMARALI MİNİKLER MISS LULU İLE EĞLENDİLER

Marmara İlkokul öğrencileri 9 Aralık 2019 Pazartesi günü okulumuz Hasan Ali Yücel konferans salonunda ARTSPOT tiyatro grubu üyelerinden Maria Laura Bordalejo ‘nun ( Ms Lulu ) yeni oyunu “ THE YOGI UMBRELLA ‘’ yı seyrederek eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Bu eğitsel İngilizce tiyatro oyunu öncesinde öğrencilerimiz sınıflarında bir etkinlik kitapçığı eşliğinde oyun ile ilgili bazı alıştırmalar yaptılar ve şarkılar öğrendiler. Böylelikle Ms Lulu’ya performansı sırasında eşlik etme şansına da sahip oldular.

Hem sanatsal hem de eğitici bir etkinlik olarak bu İngilizce tiyatro oyunu ilkokul öğrencilerimizin İngilizceyi eğlenerek öğrenmeleri için iyi bir fırsat oldu.