MARMARALI ÖĞRENCİLER 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNÜ BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLADILAR

Marmara Eko-Tim öğrencilerimiz sene başından itibaren gerçekleştirdikleri Eko-Okullar projesi kapsamında yıl içinde yaptıkları çalışmaları Dünya Çevre Günü’nde tüm arkadaşlarına sundu. Sunumların ardından fuaye alanında ‘Hayalimdeki Çevre’ panosuna kendi fikir ve düşüncelerini yazarken ‘Tohum Bombası’ etkinliğini de gerçekleştirdi. Etkinlik bitiminde tohumlar kurumaya bırakıldı. Ayrıca Eko-Tim öğrencilerinden bir kısmı Özel Marmara Anaokulu 6 yaş grubuna sunum yaparak günün anlam ve önemini vurguladı.

Etkinlikte emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, daha sağlıklı bir çevrede yaşamak dileğiyle Dünya Çevre Günü’nüzü kutlarız.