MEK Tarih Sergisi

Marmara FEST kapsamında Sosyal Bilimler Bölümü tarafından her yıl düzenlenmesi planlanan “MEK Tarih Sergisi”nin ilki 29 Mayıs 2018 tarihinde okulumuz Atatürk Kültür Merkezi fuaye alanında gerçekleştirildi.

Bir yıl boyunca 9-10-11.sınıf öğrencilerimizin müfredat dâhilinde belirledikleri tarihsel yapıların maketlerini yapmaları ile başlayan süreç yaptıkları maketleri sergileyip tüm okul arkadaşlarının beğenisine açması ile tamamlandı.

Genel Tarih, Osmanlı Tarihi ve İnkılap Tarihi dönemlerini kapsayan 34 adet esere ait çalışmanın sergiyi ziyaret eden öğrencilerimize tek tek tanıtımı yapılırken, öğrencilerimiz merak ettiği konular ile ilgili açıklayıcı bilgilere alanında uzman kişilerden ulaşma şansına sahip oldular.

Bir yıl boyunca maket çalışmalarını başarılı bir şekilde gerçekleştiren tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.