MÜNAZARA YARIŞMASI

Özel Marmara Koleji ve Özel Marmara Fen Lisesi 9. Sınıfları arasında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Handan SÖZBİLEN ‘in sorumluluğunda, bir  münazara yarışması düzenlendi. 25 -26 Aralık 2017 tarihlerinde ilk iki tur elemelerinin yapıldığı  yarışmanın  finali, 27 Aralık 2017 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz beyin fırtınası yoluyla , fikirlere hoşgörüyle ve ön yargısız yaklaşmanın , birbirlerini sabırla dinlemenin , fikirlerini  özgürce dile getirebilmenin , takım çalışması ruhuyla hareket edebilmenin ,kaynaşmanın , dostluğun , paylaşımın , özgüvenin ve saygının en güzel örneklerini sergilediler.

İlk turda yarışan Fen Lisesi  9A ve Kolej 9C sınıfları “ BASIN KISITLANMAMALIDIR. / KISITLANMALIDIR .“ tezini, hükümet ve muhalefet kanatları adına başarı ile tartıştılar. Bu turu 9A Fen Lisesi atladı.

İkinci turda Kolej 9A ve Kolej 9B sınıfları yine hükümet ve muhalefet kanatları olarak    “ TOPLUMUN BASKILADIĞI GÜZELLİK ALGISI ÖNEMLİDİR./ ÖNEMLİ DEĞİLDİR. “ tezini başarı ile tartıştılar. 2. Turun galibi ise Kolej 9A Sınıfı oldu.

Final turunda karşılaşan Fen Lisesi  9A ve Kolej 9A Sınıfları , “ YAŞAMDA LÜKS ARANMALIDIR . / ARANMAMALIDIR. “ tezini büyük bir coşku , heyecan ve başarı ile tartıştılar. Her iki sınıfın da oldukça başarılı olduğu gözlenen final turunda,  Fen Lisesi 9A Sınıfı , münazara yarışmasının birincisi oldu ve  kendilerine  birincilik  ödülü, Sosyal Bilimler Bölüm Başkanımız Sayın Beyhan DESTANOĞLU tarafından verildi. Fen Lisesi 9A Sınıfından Erdem Nezihi AKSU , jüri tarafından münazaranın en iyi konuşmacısı seçildi.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.