ODYSSEY

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu  17 Şubat 2020 Pazartesi  günü  ARTSPOT  tiyatro grubu tarafından sahnelenen “ ODYSSEY ‘’ adlı İngilizce müzikal tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı .

1997 yılında Arjantin’de kurulmuş olan ve kadrosunu genç Amerikalı  oyuncuların oluşturduğu ARTSPOT ( www.artspot.com.ar ),  bu gösteriyi dünya turnesi kapsamında 20 ülkede yapmakta olup Türkiye turnesinde de okulumuzda öğrencilerimize sunmuşlardır.

‘’ ODYSSEY ‘’  eğitsel bir tiyatro gösterisidir. Bu tiyatro  ile ilgili, oyun öncesi çeşitli aktivitelerin yer aldığı  etkinlik kitapçığı  öğrencilerimize verilmiş ve öğrenciler ile sınıfta İngilizce etkinlikler yapılmıştır . Hem sanatsal hem de eğitici bir etkinlik olarak bu İngilizce tiyatro oyununun öğrencilerimiz tarafından izlenmesi, şarkılarının öğrenilmesi, araştırma ve yazma çalışmalarının yapılması İngilizceyi eğlenerek öğrenmeleri için iyi bir fırsat olmuştur .