ÖZEL MARMARA İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ SEMEP PROJE YARIŞMASI’NDA ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

12 Mayıs 2018  Cumartesi günü Özel Marmara Ortaokulu  UNESCO-SEMEP günü “Sürdürülebilir Kalkınma İçin Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Küresel Enerji Verimliliğini Arttırma, Temiz ve Güvenilir Enerji ” konusu üzerinde çalışıldı. Çalışılan tema UNESCO tarafından yılın başında belirlenmişti.

SEMEP proje yarışmasında Özel Marmara ilkokulu 4F sınıfı öğrencilerinden Arda Işınak ,Birce Işıldak ve Ege Okçuoğlu ‘En İyi Farkındalık Yaratan Proje Ödülü’ ve Sosyal paylaşım ödülünü, Ortaokul öğrencilerimiz Irmak Aldemir, Selin Kılınç ve İpek Melek Kızılkaya ‘En İyi Aktarım’ ve Sosyal Paylaşım ödülünün sahibi oldular.

Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.