ÖZEL MARMARA İLKOKULU GELENEKSEL BASKETBOL TURNUVASI

09-10 Mart 2019 Cumartesi ve Pazar günü Özel okulların katılımları ile Basketbol sporunu öğrencilere sevdirebilmek, altyapılarda yaygınlaştırabilmek, fiziksel ve sosyal açıdan gelişimlerine katkıda bulunabilmek amacı ile okulumuz bünyesinde Okullar arası Basketbol Turnuvası düzenlemiştir.

09 Mart 2019 Cumartesi günü saat 09.00’da Marmara Eğitim Kurumları Kapalı Spor Salonunda start alan turnuva, okulumuz Minik Erkek Basketbol takımı ile birlikte Özel Eyüboğlu Çamlıca İlkokulu, Özel TED Rönesans İlkokulu, Sarıyer Anafartalar İlkokulu, Özel Küçük Prens İlkokulu ve Özel Üsküdar Sev İlkokulu’nun katılımları ile gerçekleşti.

Son derece çekişmeli geçen maçlar sonunda Okul takımımız turnuvayı üçüncü olarak tamamlamıştır.

Dereceye giren okullar;

1. Özel Eyüboğlu Çamlıca İlkokulu
  2. Özel Üsküdar Sev İlkokulu
  3. Özel Marmara İlkokulu
  4. Sarıyer Anafartalar İlkokulu
  5. Özel TED Rönesans İlkokulu
  6. Özel Küçük Prens İlkokulu

Amacı Basketbol’u seven sportif nesiller yetiştirmek olan etkinliğe katılan tüm sporculara ve öğretmenlerine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.