ÖZEL MARMARA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ ULUSAL YAVRU TEMA ŞENLİĞİ’NE KATILDILAR

29 Mart Perşembe günü Türkan Saylan Kültür Merkezinde Ulusal  Yavru TEMA Şenliği gerçekleşti. Bu şenliğe Özel Marmara İlkokulu öğrencilerini temsilen 4-A ve 3-F sınıfı öğrencileri öğretmenleriyle birlikte katıldılar.

Okulumuz öğrencileri ‘Bilgin Ağaçlar Ormanı’ isimli drama gösterilerini   Maltepe Bölgesi’nde yer alan   okullara sergilediler. Drama etkinliği sonucunda, okul öğrencilerimiz içinde meşe palamudu bulunan kırmızı keseleri seyircilere vererek doğanın hediyesini dağıtma fırsatı yakaladılar.

Doğanın önemi ile ilgili etkinliklerle dolu bir gün geçiren öğrencilerimiz, neşe içinde okullarına döndüler.