ÖZEL MARMARA ORTAOKULU DOĞA DOSTU ÖĞRENCİLERİ MAYMUN MULA’YI SAHİPLENDİLER

Doğa Dostları Kulüp öğrencileri 21 Şubat Çarşamba günü Faruk Yalçın Botanik Parkı ve Darıca Hayvanat Bahçesi’nde yavru siamang maymunun bakımına katkıda bulunmak üzere bir yardım kermesi düzenlediler. Kermes sonucunda doğaya duyarlı öğrencilerimiz sayesinde toplanan bağış, Hayvanat Bahçesi Eğitim Müdürü Gökmen Aydın’a teslim edildi. Bu bağış sayesinde yavru maymunun bir yıllık masraflarının bir kısmı okulumuz tarafından karşılandı ve maymun Mula’nın  barınağına okulumuzun plaketi asıldı.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize duyarlı ve özverili davranışları, doğayı koruma yönünde gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.