ÖZEL MARMARA ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN

Özgür Pencere Sanat ve Edebiyat Derneği tarafından Türkiye genelinde 5 ve 6. sınıflar, 7 ve 8. sınıflar olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen; jüri üyeleri arasında Gülten Dayıoğlu, Muzaffer İzgü, Feyza Hepçilingirler, Prof. Dr. Aysu Erden, Doç. Dr. Necdet Neydim, Mehmet Güler, Nemika Tuğcu, Neşe Doster, Özcan Karabulut, Şenay Tanrıvermiş, Şeyda Berk Eker, Zeynep Aliye, Kezban Şahin Taysun ve Sema Tuncel’in bulunduğu Genç Kalem ve Çocuk Öykü Yarışması sonuçları açıklandı.

5 VE 6. SINIFLAR ARASINDA;

5D sınıfından ALEYNA ASYA EKİNCİ, “Anı Yaşa” adlı öyküsüyle “DİL VE ANLATIM ÖZEL ÖDÜLÜ” nü;

5E sınıfından DEFNE NİL ELMALIOĞLU, “Dostluğun Gücü” adlı öyküsüyle “JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ” nü;

6E sınıfından EMİRHAN ÇİFÇİLİ, “Birinci Sınıflara Öyküler” adlı öyküsüyle “JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ” nü;

7 VE 8. SINIFLAR ARASINDA;

7C sınıfından CEREN BAYRAK, “Manevi Hediye” adlı öyküsüyle “DİL VE ANLATIM ÖZEL ÖDÜLÜ” nü;

8A sınıfından BERKAY SERTUĞ KARAAĞAÇ, “Can Dostu”  adlı öyküsüyle “JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ” nü;

8B sınıfından EGE ONAT, “Sadık” adlı öyküsüyle “ÖZGÜR PENCERE ÖZEL ÖDÜLÜ”nü;

8C sınıfından DEFNE UYSAL “Çikolatalı Kurabiye ve Süt” adlı öyküsüyle “JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ” nü kazandılar.

Yarışmanın ödül töreni bu yıl Mayıs ayı içinde, Özel Aydın Başak Koleji Kampüsünde yapılacaktır.Yarışmada dereceye giren öğrencilerin öykülerinden oluşan “Anne Bak Penceremde Öykü Var! 14” adlı kitabın satışından elde edilecek gelir Özgür Pencere Sanat ve Edebiyat Derneği tarafından yoksul çocukların eğitimi için kullanılacaktır.Yarışmada dereceye giren tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.