Öğrencilerimiz İngiliz Arkadaşları ile Buluştu

27 Kasım Çarşamba günü İngiltere’deki arkadaş okulumuz Ashbury Meadow öğrencileri ile Skype üzerinden “What does it mean to be a good citizen ? “ konulu bir görüşme gerçekleştiren 6. sınıf öğrencilerimiz İngilizce iletişimde ne kadar başarılı olduklarını kanıtlayarak bizleri gururlandırdılar. Yapılan görüşmede Marmaralı öğrenciler ve İngiliz öğrenciler iyi bir vatandaş olmanın gereklerinin yanı sıra Türk ve İngiliz kültürleri ve okul hayatları gibi pek çok konuda paylaşımlarda bulundular. Öğrencilerimizin pek çok kazanım sağladığı bu görüşmeyi Ashbury Meadow okulundan Mr. Long ve öğretmenlerimiz en yakın zamanda tekrarlamaya karar verdiler.