Okula Başlarken

OKULLAR AÇILIRKEN

Sevgili Veliler,

Anaokulundan liseye kadar her yaş döneminde, öğrenciler ve ebeveynler için okulun ilk günleri, tatlı bir telaşı beraberinde getirir.

Okula yeni başlayan küçükler, nakil olup farklı bir okulda devam edecek olanlar, kademe değişiklikleriyle bir üst eğitim kurumuna geçenler yaşı ne olursa olsun, belirsizlik duygusunun yarattığı bir heyecan bazen de stres içerisinde olurlar. Ebeveynler de çocuklarına iyi bir eğitim hayatı sunabilme beklentisiyle, yaşamlarını değiştiren, maddi manevi özverili tutumlar ve seçimler gerektiren bu dönemde, çocuklarına nasıl destek olmaları gerektiğiyle ilgili kafa karışıklığı yaşayabilirler.

Bizler, eğitim süreci boyunca, her kademede MEK PDR Birimi olarak öğrencilerimizin ve siz velilerimizin yanında olacağız. İhtiyaç duyduğunuz her durumda, öğrencimizin duygusal, sosyal, fiziksel, akademik gelişimi ve eğitim hayatıyla ilgili her konuda bizlerle bağlantıya geçebilirsiniz. Yıl içerisinde sizlerle iletişimimizi, bireysel görüşmeler, bültenler ve seminerlerle sürdürüyor olacağız. Bu süreçte, düzenleyeceğimiz seminerlere katılımınız okul aile ve öğrenci üçgenindeki iletişimin doğru ve sağlıklı yürütülmesi bakımından önemlidir.

Seminerler ve bireysel görüşmelere katılımınızı bekliyoruz.

                                                                       BODRUM MARMARA KOLEJİ

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ

 

Yemek Listesi
Okula yeni başlayan öğrencilerimizin velilerine yönelik önerilerimizi görmek için Tıklayınız.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.