Özel Marmara İlkokulu Geleneksel Basketbol Turnuvası

7 - 8 Mart 2020 Cumartesi ve Pazar günü Özel okulların katılımları ile okulumuz bünyesinde Okullar arası Basketbol Turnuvası düzenlemiştir.

7 Mart 2020 Cumartesi günü saat 09.30’da Marmara Eğitim Kurumları Kapalı Spor Salonunda start alan turnuva, okulumuz Minik Erkek Basketbol takımı ile birlikte Özel Eyüboğlu Çamlıca İlkokulu, Özel TED Rönesans İlkokulu, Özel Üsküdar Sev İlkokulu, Özel İelev 125. Yıl İlkokulu ve Özel Irmak İlkokulu’nun katılımları ile gerçekleşti.

Son derece çekişmeli geçen maçlar sonunda Okul takımımız turnuvayı şampiyon olarak tamamlamıştır.

Dereceye giren okullar;

1. Özel Marmara İlkokulu
  2. Özel İelev İlkokulu
  3. Özel Üsküdar Sev İlkokulu
  4. Özel TED Rönesans İlkokulu
  5. Özel Eyüboğlu Çamlıca İlkokulu
  6. Özel Irmak İlkokulu

Amacı, basketbolu seven sportif nesiller yetiştirmek olan etkinliğe katılan tüm sporculara ve öğretmenlerine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.