Özel Marmara Ortaokulu Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası

Okulumuz öğrencilerinin sosyal ve sportif gelişimlerine katkıda bulunmak ve öğle saatlerini nitelikli değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Beden Eğitimi Bölümü tarafından ortaokul bünyesinde Sınıflar Arası Basketbol Turnuvası düzenlendi. 11 Şubat - 24 Şubat 2020 tarihleri arasında 5 ve 6. sınıflar, 25 Şubat -  6 Mart 2020 tarihleri arasında 7 ve 8. sınıflar arasında düzenlenen turnuvalarda öğrencilerimiz son derece başarılı, sportmence ve fair-play ruhu içerisinde mücadele ettiler. Maçlarda mücadele eden ve turnuva süresince arkadaşlarını destekleyen tüm öğrencilerimizi ve turnuvanın organizasyonunda görev alan öğretmenlerimiz Sercan Açıkel ve Sinem Atıl’ı kutlar başarılarının devamını dileriz.

Turnuva sonucunda dereceye giren sınıflarımız şu şekilde sıralanmıştır.

5 ve 6. Sınıflar

5B 1.lik