SEMEP PROJE YARIŞMASI’NDA EN İYİ ANKET VE EN İYİ AFİŞ ÇALIŞMASI MARMARA’DAN

11 Mayıs 2019 Cumartesi günü Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu UNESCO-SEMEP günü “Sürdürülebilir Kalkınma İçin Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve Küresel Enerji Verimliliğini Arttırma – TEMİZ ve GÜVENİLİR ENERJİ” temalı proje sergisine katıldı. Çalışılan tema UNESCO tarafından yılın başında belirlenmişti.

Proje sergisinde  4.sınıf öğrencilerimizden Vacide Neva Dursun, Almira Oğuzoğlu, Atakan Ruhi Aksu, Toprak Kara, Zeynep Nazlı Kaya ve Defne Aykaç danışman öğretmenleri Sema Kapancıoğlu eşliğinde  tema çerçevesinde  hazırladıkları “Daha Kolay, Daha Çevreci. Neden Yenilenebilir Enerji Kullanmayalım ki?” adlı projeleriyle “En İyi Anket Çalışması” ödülünün sahibi oldular.

Özel Marmara Ortaokulu öğrencilerinden Muhammet Melih Yıldırım, Birce Işıldak, Kerem Demir Karahan ise danışman öğretmenleri Sevinç Ersoy eşliğinde “En İyi Afiş” ödülünü alarak okulumuza getirdiler.

Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.