UZAY KAPILARINI MEK ÖĞRENCİLERİNE AÇTI

15-17 Mart 2019 tarihleri arasında Marmara Eğitim Kurumları 5. sınıf öğrencileri, Fen Bilimleri Bölümü’nün düzenlediği Uzay Kampı Türkiye programı ile uzaya yolculuk yaptı. Katılımcı öğrencilerimiz uzayda yaşama ve çalışma hissini tecrübe etti.

Öğrencilerimiz uzayla ilgili interaktif simülasyonların kullanıldığı dinamik ve eğlenceli bir ortamda; iletişim, takım çalışması ve liderlik alanlarında eğitim aldılar.  Aldıkları eğitimin takım halinde çalışmalarını, özgüven ve sorumluluk duygularını arttırmalarını sağladığı gözlemlendi.

Uzay Kampı Türkiye programı dahilinde, öğrencilerin Fen Bilimleri konularına ilgileri çekilerek, interaktif eğitimlerle bireysel gelişimlerine katkıda bulunulmuş oldu.

Bir uzay ve bilim merkezi olan Uzay Kampı Türkiye, gençleri bilim, matematik ve teknoloji alanında kariyer yapmaları için motive etmeye odaklanmıştır.