Jüri Özel Ödülünü Özel Marmara Ortaokulu Aldı

Özel Marmara Ortaokulu öğrencileri, Darüşşafaka Eğitim Kurumlarının öğrencilerin hayal güçlerini geliştirmesi, arkadaşlarıyla yapılan ortak çalışma ile paylaşımı öğrenmeleri, bilgisayarların oyun aracı olmaktan çıkarılması ve tasarım yeteneğinin gelişmesini sağlamak amacıyla düzenlediği “6. Animasyon Yarışması’na” katıldı.

67 projenin katıldığı “Önemli Yapıtlar” konulu İstanbul Ortaokullar arası animasyon yarışmasında öğrencilerimiz Aren Özcan, Berke Aygülhan, Alperen Tekin ve Atalay Mert Koca kurumumuzu başarı ile temsil etmişlerdir. Öğrencilerimizden Atalay Mert Koca hazırladığı “Gez Gör Dünyayı” projesi ile altmış yedi proje arasından 4. sırayı alarak jüri özel ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Yarışmada emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.