“Ayakkabını Paylaşır mısın?” Sosyal Sorumluluk Projesi İhtiyaç Sahiplerine Ulaştı

Özel Marmara Ortaokulu olarak öğrencilerimizin toplum bilinci konusunda farkındalıklarını geliştirmek amacıyla uyguladığımız sosyal sorumluluk projelerimizden biri olan “Ayakkabını Paylaşır mısın?” projesini tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

5.-6. Sınıf öğrencilerimizin destekleri ile toplanan, artık kullanılmayan fakat kullanılabilir durumda olan on koli ayakkabı, 6 Kasım 2014 Perşembe günü Sevgi Mağazası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne teslim edildi.

Kendilerini ‘ekonomik durumu iyi olanlarla, yoksulluğa düşmüş insanları buluşturan duygu mekânı’ olarak tanımlayan Sevgi Mağazası yetkililerine ve destek veren tüm gönüllü öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.