“Çocuklarımızı Zararlı Alışkanlıklardan Koruma” Konulu Veli Destek Semineri

Özel Marmara İlkokulu-Ortaokulu, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü tarafından her yıl düzenli olarak yapılan  “Veli Destek Çalışmaları” kapsamında,  “Çocuklarımızı Zararlı Alışkanlıklardan Koruma” Konulu Veli Semineri 22 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirildi.

Semineri ilgi ve dikkatle dinleyen velilerimiz; zararlı alışkanlıklar ve bunların yaşamımızdaki yeri, bağımlılık oluşturan maddelere karşı önleyici tutumlar ve risk yaratan faktörler konusunda ayrıntılı bir şekilde bilgilendirildiler.

Rehberlik bölümünün veli destek çalışmaları önümüzdeki aylarda “Çocuğa Sınır Koyma” grup çalışmasıyla devam edecektir.