“Uluslararası Semep Proje Yarışması” nda En İyi Afiş Ödülü Özel Marmara Ortaokulu’nun

9 Mayıs 2015 Cumartesi günü Uluslararası SEMEP Proje Yarışması, Özel MEV Koleji Okulları’nda gerçekleşti.

2015 yılında SEMEP projesi geçen senelerden farklı olarak, sosyal medyada da, her ay değişen farklı bir çalışma aşamasından geçerek yer aldı.

İki aşamada gerçekleşen Uluslararası SEMEP Proje Yarışmasında görev alan öğrencilerimiz Zeynep Erince, Ali Altuğ Temel ve Sude Berfin Türker yaptıkları çalışmaların değerlendirilmesi sonucunda ‘En İyi Afiş Çalışması’ ödülünü aldı.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.