"Bu Benim Eserim" Proje Yarışmasında Büyük Başarı

Özel Marmara Ortaokulu, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK'ın Ortaokullar arasında düzenlediği en önemli bilimsel proje yarışması olan "Bu Benim Eserim" de bu yıl da iddialı olduğunu gösterdi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından ortaklaşa yürütülmekte olan Ortaokul öğrencilerine yönelik Matematik ve Fen Bilimleri Proje Yarışması (Bu Benim Eserim) Bölge Bilim Kurulu Değerlendirmesi sonuçlandı.

Türkiye genelinde 42 bin 494 proje başvurusu yapılan yarışmaya, İstanbul’dan 12 bin 494 proje katılmıştır. “Gıdalarımız Bisphenol A ( BPA ) içeriyor mu?” isimli proje ile yarışmaya katılan Özel Marmara Ortaokulu İl Çalışma Grubu, Bölge Çalışma Grubu ve Bölge Bilim Kurulu tarafından gerçekleştirilen elemelere tabi tutulmuştur.

7.sınıf öğrencilerimizden Naz Kıyak’ın Fen Bilimleri öğretmeni Özge Yazıcı’nın danışmanlığında hazırladığı  ‘Gıdalarımız Bisphenol A ( BPA ) içeriyor mu?’ adlı proje, 8 – 10 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İstanbul Sergisi’nde sergilenmeye layık görülen 128 proje arasına girmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.