1. Sınıf Öğrencilerimizin Kütüphane Etkinliği

Türkçe dersi etkinliği olarak yapılan kütüphane çalışmaları kapsamında Yazar Tülin Kozikoğlu, 9 Mart Çarşamba günü okulumuzdaydı. “Lili ve yedi Çocuğu” adlı serinin yazarı olan Tülin Kozikoğlu, öğrencilere kitaplardan ve bir kitabın oluşum aşamalarından söz etti. Ardından serinin ikinci kitabı olan “Dondurma Yok mu? – Peli” adlı kitabı okuyarak eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlik sırasında, dondurmayı çok seven, dondurmadan başka bir şey yemeyen Peli’nin maceralarından yola çıkan minik öğrencilerimiz, çizdikleri resimlerle dev dondurmalar oluşturdular. Öğrencilerimize kitap ve okuma sevgisi aşılamayı amaçlayan bu çalışma onların gerek bedensel gerek zihinsel anlamda aktif olmalarını eğlenirken öğrenmelerini sağlamış oldu.