1. Sınıf öğrencilerimiz velilerine “Portfolyo Sunumu” yaptılar

Birinci sınıf öğrencilerimiz bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan beğendikleri ürünleri seçerek oluşturdukları ürün dosyalarını sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri ile birlikte 30 Mayıs 2014 Cuma günü velilerine sergilediler.

Her öğrenci için ayrı saatlerde planlanan portfolyo sunumlarında öğrencilerimiz özenle hazırladıkları portfolyo dosyalarını büyük bir heyecanla aileleriyle paylaşırken velilerimizde öğrencilerin gelişimini, performanslarını, yürüttükleri çalışmaları, verdikleri emekleri, sorumluluk bilinçlerini, motivasyonlarını, gelişmeye açık olan yönlerini gözlemleme fırsatı buldular.

Portfolyo sunumlarının çocuklarına sağladığı kazanımlardan duydukları memnuniyeti dile getiren velilerimize ve tüm birinci sınıf öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.