12-13 Yaş Tenis Kadıköy İlçe Müsabakaları Sonuçlarımız

Özel Marmara Ortaokulu 12-13 Yaş Kız-Erkek Takımımız 12-14 Mayıs 2015 tarihlerinde Irmak Okulları Gençlik Kültür ve Hizmet Vakfı Kortlarında düzenlenen Irmak Geleneksel Tenis Turnuvası müsabakalarına katılmıştır.

Takımımız oynadığı zorlu maçlar sonunda; 12 Yaş Kız 1.‘liği, 12 Yaş Kız 3.’lüğü, 12 Yaş Kız 4.’lüğü, 12 Yaş Erkek 3.’lüğü kazanmıştır. Müsabakalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz; Zeynep Kayışlıgil, Melisa Baloş, Duru Enginsel, Mert Yılmaz Öztürk, Koray Ömercan Saçlı, Faruk Başar Yılmaz, Orkun Şefik, Atahan Ahmet Çorman, Seçkin Ata Sezgin