2. Sınıf Drama Kulübü Öğrencileri Kırmızı Başlıklı Kız ve Orman Adlı Oyunu Sergilediler

Özel Marmara İlkokulu 2. sınıf drama kulübü öğrencileri 12 Nisan 2016 Salı günü Enver Aysever’in yazdığı, Drama Öğretmeni Ercan Yenigül’ün yönettiği, Müzik Zümre Başkanı Levent Tanman’ın müziğini yaptığı “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE ORMAN” adlı oyunu başarıyla sahnelediler.

Çevre kirliliğine dikkat çekmek için yazılmış ve komedi unsurlarıyla süslenmiş olan oyunda Kırmızı Başlıklı Kız, annesinin hazırladığı yemek sepetini büyükannesine götürmek üzere evden çıkarken evlerine gelen telaşlı bir komşu, mahallede tuhaf olayların gerçekleştiğinden bahseder. Kırmızı Başlıklı Kız, komşunun söylediklerine aldırmadan yola koyulur ama yol boyunca ormanda ağaçlar dertli, hayvanlar açtır. Sincaplar ormanı terk etmektedir. Kırmızı Başlıklı Kız, ne yapacağını şaşırmıştır. Üstelik bütün bunlara insanların düşüncesizce davranarak çevreye zarar vermeleri neden olmaktadır.

Sergiledikleri eğlenceli ve düşündürücü oyunla arkadaşlarının ve ailelerinin dikkatini çevre kirliliğine ve doğaya zarar vermenin meydana getireceği zararlara çeken minik öğrencilerimiz, izleyenlerin büyük beğenisini kazandılar.

Tiyatro oyununda rol alan öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan, öğretmenlerini ise harcadıkları emekten dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.