2. Sınıf Öğrencilerimiz Velilerine “Portfolyo Sunumu” Yaptılar

Öğrencilerimizin gelecekteki öğrenmelerine ışık tutmak, yeteneklerini sergilemek ve ilgi alanlarını geliştirmek için 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü Sınıf öğretmenlerimiz ve İngilizce öğretmenlerimizin desteği ile velilerimize “Portfolyo Sunumu” yapıldı.

Öğrencilerimiz özenle hazırladıkları portfolyo dosyalarını ve sunumlarını büyük bir heyecanla aileleriyle paylaşırken velilerimizde öğrencilerin gelişimini, performanslarını, yürüttükleri çalışmaları, verdikleri emekleri, sorumluluk bilinçlerini, motivasyonlarını, gelişmeye açık olan yönlerini gözlemleme fırsatı buldular.

Portfolyo sunumlarının çocuklarına sağladığı kazanımlardan duydukları memnuniyeti dile getiren velilerimize ve tüm ikinci sınıf öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.