2. Sınıflar Türkçe Drama Kulübü Öğrencileri “Küçük Mutsuz Prens” Adlı Oyunu Başarıyla Sahnelediler

Özel Marmara İlkokulu 2. Sınıflar Türkçe Drama Kulübü öğrencileri, 13 Nisan Pazartesi günü Drama Öğretmeni Ercan Yenigül’ün yazdığı ve yönettiği, müziğini Levent Tanman’ın, dekorunu görsel sanatlar bölümünün hazırladığı “Küçük Mutsuz Prens” adlı oyunu başarıyla sahnelediler.

Masal kahramanları arasında geçen oyunda, Küçük Prens, bir gözüne bant takmak zorunda olduğu için arkadaşları tarafından dışlandığını düşünür. Kendisi gibi masal kahramanı olan arkadaşları bu durumun farkına vardıklarında Küçük Prens’in de gönlünü alırlar.

Farklılıklara saygı duymamız, birlikte uyum içinde yaşamamız gerektiğini anlatan oyunu başarıyla sergileyen minik öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.