20 Kasım Çocuk Hakları Günü Kutlu Olsun

Özel Marmara İlkokulu ve Ortaokulu’nda 20 Kasım Çocuk Hakları Günü Rehberlik Bölümü ve Görsel Sanatlar bölümü tarafından yapılan çeşitli aktivitelerle kutlandı.

Özel Marmara İlkokulu öğrencileri çocuk haklarıyla ilgili sınıf öğretmenleri eşliğinde bir sunum izlediler ve ardından bu konuda fikirlerini paylaştılar. Daha sonra her sınıf, çocuk haklarıyla ilgili etkileyici bir slogan bularak bunu afiş şeklinde tasarladı ve sınıf kapılarında sergiledi. Gün boyu, çocuk hakları günü hatırası fotoğraf standında fotoğraf çektiren öğrenciler ikindi kahvaltısında kendileri için özel olarak hazırlanmış kurabiyelerini yiyerek günü eğlenceli bir biçimde bitirdiler.

Özel Marmara Ortaokulu öğrencileri ise Çocuk Haklarını anlatan bir animasyon film izleyerek bu günle ve filmle ilgili görüşlerini ve duygularını paylaştılar.

Tüm çocukların Çocuk Hakları Günü kutlu olsun.