2019/2020 Eğitim-Öğretim Yılı

Okul Aile Birliği e-mail adresi: ortaokul[email protected]

Özlem ÖVGÜN

Değerli Marmaralı Velimiz,

20 Eylül 2019 tarihinde yapılan seçimle oluşturulan Okul Aile Birliğimiz görevine başlamıştır.

Okul Aile Birliğinin görevi, okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, iletişim ve işbirliğini sağlamak, çocuklarımızın entelektüel, bilişsel ve sosyal birer birey olma yönündeki potansiyellerini geliştirmeleri için yürütülecek çalışmaları desteklemektir.

Bu amaç doğrultusunda; hedeflerimizi gerçekleştirmede siz değerli Marmaralı velilerimizden en büyük desteği alacağımıza yürekten inanmaktayız. 2019-2020 eğitim öğretim yılının tüm çalışma arkadaşlarıma, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve yöneticilerimize başarılar getirmesini dilerim.

Saygılarımla,

Özel Kocaeli Marmara Koleji

Ortaokul – Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı

Dear Mr and Mrs Parents of Marmara,

Our Parent-Teacher Association, which was elected on 20.09,2019, has just started working.

The duty of the Parent-Teacher Association is to carry out the the union between parents and school, to provide communication and colloboration and to support the studies which will help our children to develop their potentials in being entellectual, social and cognitive individuals.

In line with this target; we strongly believe that we will get the biggest support from you in achieving our goals. I wish a successful education year for all my colleques, our students, teachers and administrators.

Best Regards,

KOCAELI MARMARA COLLEGE

SECONDARY SCHOOL – HIGH SCHOOL CHIEF OF PARENT – TEACHER ASSOCIATION

İLK TOPLANTI

Okul Aile Birliğimiz 3 Ekim 2019 tarihinde bir araya gelerek ilk toplantılarını gerçekleştirdi.

20 EKİM 2019

Cumhuriyetimizin 96. yılını kutladığımız bu güzel kahvaltı organizasyonumuza katılarak bizleri onurlandıran tüm yöneticilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Desteğinizi her an yanımızda hissetmek bizleri çok mutlu etti. Daha nice güzel organizasyonlarda birlikte olabilmek dileğiyle.

Saygılarımızla,

Dilem BUL                                                          Özlem ÖVGÜN

İlkokul Okul Aile Birliği Başkanı                            Ortaokul-A. Lis. OAB Başkanı