23. Geleneksel Marmara Kitap Kurdu Fuarı Başlıyor

23. Geleneksel Marmara Kitap Kurdu Fuarı 15 - 19 Aralık tarihleri arasında Marmara Eğitim Kurumları Fuaye Alanında gerçekleşecek. Yerli ve yabancı pek çok yayınevinin katılacağı fuarın bu yılki onur konukları Aydın Ilgaz ve İpek Ongun.

15 Aralık Pazartesi günü 11.00’de düzenlenecek açılış töreniyle kapılarını açan fuar boyunca öğrencilerimizi okudukları kitapların yazarlarıyla buluşturmak amacıyla her gün yazar söyleşileri düzenlenecek. Öğrencilerimizin kitapla ve yazarlarla iç içe bir hafta geçirmelerini sağlayacak olan fuarımız velilerimizin ziyaretine de açıktır.

Fuar boyunca gerçekleşecek olan söyleşileri ve söyleşilere katılacak olan sınıfları görmek için,tıklayınız.