23. Geleneksel Marmara Kitap Kurdu Fuarı

Bu yıl, 15 - 19 Aralık tarihleri arasında 23. kez düzenlenen Geleneksel Marmara Kitap Kurdu Fuarı, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Yerli ve yabancı çok sayıda yayınevinin katıldığı fuarda öğrencilerimizi okudukları kitapların yazarlarıyla buluşturmak amacıyla çok sayıda söyleşi ve imza etkinliği gerçekleştirildi.

15 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirilen açılış töreniyle kapılarını açan fuarın bu yılki onur konukları Aydın Ilgaz ve İpek Ongun’du. Fuar boyunca birinci sınıftan on ikinci sınıfa kadar her sınıf düzeyinde gerçekleştirilen söyleşiler ve imza etkinlikleri kapsamında İpek Ongun ve Aydın Ilgaz’ın yanı sıra Aytül Akal, Nurgül Ateş, Ayşe Gülten Kırıcı, Zeynep Erdal ve eski mezunlarımızdan Elif Güçlüten, Esra Pakkan, Melodi Baç gibi değerli yazarlar ağırlanmış, öğrencilerimizin yazarlarla tanışmalarına ve sohbet etmelerine imkan tanınmış oldu.

Kitapla iç içe bir hafta geçiren öğrencilerimiz, kendileri ve sevdikleri için kitap satın alma fırsatını da yakalamış oldular.

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.