23 Nisan Coşkumuzu Darülacezedeki Büyüklerimizle Paylaştık

Maltepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü öğrencilerinin “Sosyal İletişim Projesi” kapsamında Kayışdağı – Darülaceze’de organize ettiği ‘23 Nisan etkinliği’ne Özel Marmara İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri hazırladıkları etkinliklerle destek verdi.

Proje kapsamında öğrencilerimiz büyüklerine şarkılar söylediler, şiirler okudular,  keman ve gitar dinletisinde bulundular. Andımız okunurken büyüklerimiz çocukluk günlerine döndüler ve duygusal anlar yaşadılar.  Öğrencilerimiz, hazırladıkları kart ve mektupları büyükleriyle paylaştılar. Öğrencilerimizin götürdükleri minik hediyeler büyüklerimizi mutlu etti.

Yüzlerimizde tebessüm, akıllarda unutulmaz bir anıyla okulumuza döndük.